R

Gratis proefles

Daarna pas lespakket aanschaffen

R

Voordelige tarieven

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

R

Ervaren rijinstructeur

Meer dan 20 jaar ervaring

036 - 785 14 30 / 06 - 29 01 77 29

Boek nu de gratis proefles

2toDrive

bij autorijschool Almere

2toDrive rijlessen in Almere of ‘t Gooi? Dat kan bij autorijschool Drive to Pass. 2toDrive is het concept dat jongeren vanaf 16,5 jaar met praktijklessen auto mogen rijden, en vanaf hun 17e verjaardag direct rijexamen mogen doen. Tot hun 18e verjaardag, mogen ze alleen onder begeleiding van maximaal vijf coaches rijden, daarna is dit niet meer nodig. De coaches moeten in ieder geval ouder dan 27 jaar zijn en al meer dan vijf jaar hun rijbewijs hebben. Daarnaast mag je geen ‘B.O.B.’ zijn voor je coach: deze mag namelijk niet onder invloed zijn van alcohol, drugs of medicatie.

2todrive

Minder ongevallen door 2toDrive

2todrive

De gedachte achter het 2toDrive-concept is dat jongeren voor 20 procent verantwoordelijk zijn voor het aantal ernstige auto-ongevallen, terwijl zij maar een klein aandeel vormen van alle automobilisten. Door jongeren in het eerste jaar onder begeleiding te laten rijden, zou dit risico lager worden. In Duitsland is dit al gebleken; daar zijn er minder boetes voor jongeren en minder ongevallen die door hen worden veroorzaakt. Naast het veiligheidsaspect, is het natuurlijk ook erg lekker dat je niet tot je 18e hoeft te wachten totdat je mag lessen bij onze autorijschool in Almere en ’t Gooi.

Voordelen van Drive to Pass

Autorijschool Almere en ’t Gooi

N

Gratis proefles

N

Lespakket op maat

N

Zeer ervaren rijinstructeur

N

100% aandacht voor leerlingen

N

Les in degelijke Duitse auto's

N

Geduldige instructeur

Ben jij 16,5 en wil je beginnen met rijlessen in Almere of ’t Gooi?

Drive to Pass geeft jou graag een gratis proefles. Meld je nu online of telefonisch aan voor rijlessen bij onze rijschool in Almere en ’t Gooi.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.