R

Gratis proefles

Daarna pas lespakket aanschaffen

R

Voordelige tarieven

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

R

Ervaren rijinstructeur

Meer dan 20 jaar ervaring

036 - 785 14 30 / 06 - 29 01 77 29

Boek nu de gratis proefles

Persoonlijke aandacht

bij Autorijschool Drive to Pass

Autorijschool Drive to Pass geeft autorijlessen in de omgeving van Almere en ‘t Gooi. Onze rijschool is meer dan twintig jaar geleden opgericht en het valt dus wel te zeggen dat er inmiddels ruime ervaring is opgebouwd in het vak. De kwaliteit zit ‘m bij Drive to Pass vooral in de persoonlijke aandacht voor de leerling en de garantie dat er op een eerlijke en juiste manier wordt lesgegeven. De leerling krijgt de tijd om het niveau te halen om te slagen voor het rijexamen, maar krijgt niet overbodig veel lessen. Hierdoor is de prijs-kwaliteitverhouding ook in orde bij onze autorijschool in Almere en ’t Gooi.

Autorijschool Drive to Pass

Rijden om te slagen

bij autorijschool Almere en ‘t Gooi

Autorijschool Drive to Pass

Drive to Pass geeft alle leerlingen een eerste proefles gratis. Aan de hand van deze les wordt er een professionele inschatting gemaakt hoeveel uren rijles de leerling nodig heeft. Gemiddeld ligt dit tussen de 30 en 40 uur, maar het kan meer of minder zijn. Op basis van de inschatting kan de leerling kiezen voor een lespakket bij onze rijschool in Almere en in ’t Gooi. Daarna wordt de aankomend automobilist klaargestoomd voor het examen. In onze pakketten zit sowieso een tussentijdse toets van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen, zodat de leerling weet waar hij of zij nog aan moet werken om te slagen voor het praktijkexamen. En aangezien wij uiteraard ‘rijden om te slagen’ bij Drive to Pass, ben je zeker bij ons aan het goede adres voor rijlessen in Almere en ’t Gooi.

Prijzen autorijschool Drive to Pass

Meer informatie over Drive to Pass

Autorijschool in Almere en ’t Gooi?

Wij vertellen je graag over onze rijschool en methodes! Vul het contactformulier in of bel ons voor meer informatie. Of boek meteen je gratis proefles. Drive to Pass, autorijschool in Almere en ’t Gooi, leidt je graag op tot een goede automobilist! .

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.